Theezakjesvragen deel #2!

Oh-oh, door al dat dozen inpakken en pre-verhuizen heb ik gisteren geen WW-list kunnen maken, waarvoor mijn excuses (ach wat maakt het ook uit, alsof mijn blog zo populair is).

Deze had ik al klaarstaan, de theezakjesvragen deel #2! Ik had er genoeg verzameld en daarom komt vandaag deel twee online!

Afbeeldingsresultaat voor cup of tea tumblr

11: Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?

De perfecte baan vinden, zonder twijfel. Het liefst zou ik als ‘baan’ gaan schrijven, maar daar kan je niet echt je brood mee verdienen. Ik hoop dat ik binnenkort iets vind wat me leuk lijkt!

12: Wat is je favoriete ‘foute’ liedje?

Denk toch wel Wannabe van de Spice Girls. Het is echt een guilty pleasure van mij om wel eens een foute playlist aan te zetten! Soms is het gewoon zo leuk om te luisteren en weer helemaal terug te gaan naar die tijd!

13: Ben jij een buiten- of een binnenmens?

Over het algemeen meer binnen. Schrijven is meer een indoor-klusje. Toch probeer ik als de zon schijnt altijd even naar buiten te gaan om een rondje te lopen of ergens te zitten en te gaan lezen. Dat doet toch altijd goed!

14: Wat zou jij veranderen als je minister-president was?

Een boel! Vrouwen moeten evenveel gaan verdienen als mannen in dezelfde functie. Ook zou ik eens wat meer gevangenisstraffen gaan ophogen, voor criminelen die zomaar onschuldige mensen vermoorden. Ik vind het namelijk heel erg dat slachtoffers en nabestaanden nog erger worden gestraft dan de daders, dus daar mag ook eens verandering in komen!

15: Welk dier geeft jouw persoonlijkheid het best weer?

Ik denk een kat. Ik houd op z’n tijd wel van aandacht en lekker aaien, maar toch vind ik het ook fijn om soms lekker op mezelf te zijn zonder dat anderen me storen. De onafhankelijkheid van katten, daar herken ik mezelf ook in.

16: In welk tv-programma zou jij te zien willen zijn?

Eerlijk gezegd kijk ik bijna nooit tv, maar toevallig zat ik laatst met Stefan in het publiek van RTL Late Night, dat was erg leuk. Dat zou ik nog wel eens willen doen 🙂

17: Welk fictief karakter zou jij tot leven willen brengen?

Ik denk zo’n knappe, mysterieuze bad boy, zoals Damon van The vampire diaries. Of de personages uit mijn eigen verhalen, daar zou ik ook graag eens gesprekken mee voeren!

18: Welke 3 voorwerpen zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?

Sowieso mijn laptop, mijn schrijfboek en het liefste ook nog mijn vriend, maar hij is natuurlijk geen voorwerp. Voor de rest maakt het me niet zoveel uit, het is toch onbewoond. Make-up en sieraden kun je dan het beste thuis laten.

19: Welk goede voornemen heb jij ieder jaar opnieuw?

Sporten, meer bewegen en conditie opbouwen. Dat wil ik elk jaar gaan doen maar meestal komt het er niet van. Hopelijk ga ik het nu écht eens doen als Stefan en ik gaan samenwonen en we ons samen in kunnen schrijven.

20: Welke drie woorden omschrijven jou het best?

Betrouwbaar, lief, rustig. Dit zijn tenminste dingen die ik ook van anderen terug hoor.

21: In welke eeuw had je graag willen leven?

Het lijkt me wel eens leuk om in de jaren ’50 te leven, ik vind die jurken fantastisch en de hele Grease-lifestyle spreekt me aan. Maar de jaren ’50 zijn meer een decennium, niet echt een eeuw. Alhoewel het toch in de 20e eeuw is. Dus oké, de 20e eeuw dan.

22: Zou je liever al je eten rauw eten of al je eten frituren?

Dan liever frituren. Ik moet er niet aan denken om sommige dingen rauw te eten!

23: Wat heb je altijd nog een keer tegen je ex willen zeggen?

Een moeilijke, ik heb hem namelijk bijna nooit meer gezien toen de verkering uitging. Maar mocht het er ooit nog van komen dat ik een keer met hem zou praten, zou ik zeggen dat het achteraf gezien niet eens een goede relatie was, omdat hij er nooit echt voor me was als ik hem nodig had.

24: Maak je liever een bos- of een strandwandeling?

Ik denk een strandwandeling. In een bos zou ik toch meer huiver hebben dat ik een teek kan krijgen of een adder zou kunnen tegenkomen! Ik heb ook veel meer met het strand dan met het bos.

25: Maakt geld gelukkig?

In mindere mate maakt geld wel degelijk gelukkig. Ik hoef geen miljoenen te hebben, maar toch zou ik best heel gelukkig worden als er nu in een keer duizend euro meer op mijn bankrekening zou staan! Nee joh, ik ben totaal niet materialistisch 😉

Groetjes en een dikke x!

– Lianne

 

2 gedachtes over “Theezakjesvragen deel #2!

  1. Superleuk om je antwoorden op de vragen te lezen! Er zitten echt leuke vragen tussen. Naar een onbewoond eiland zou ik ook zeker mijn laptop meenemen. Ik zou niet weten wat ik zonder dat ding moet, haha. En lang leve de jaren ’50-jurken! Het lijkt me ook geweldig om in die tijd te leven. De liedjes van de Spice Girls zijn ook wel een beetje mijn guilty pleasure. Ik zing ze nog steeds graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja sommige vragen heb je zo beantwoord en sommigen moet je ook even over nadenken, en dat maakt het juist zo leuk! Dat heb ik ook, ik kan echt niet zonder mijn laptop! Ik denk dat iedereen stiekem die liedjes nog wel graag meezingt, ik was als kleuter een fan van de Spice Girls en nog steeds heb ik hun cd’s in de auto liggen voor een melige bui! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s