12 maanden, 12 hoofdsteden: Arnhem!

Op de valreep: 30 augustus zijn we nog even snel naar een hoofdstad op ons lijstje geweest. Met al het inpakken en verhuizen was het er eerder niet van gekomen. Maar het was alsnog gelukt! 🙂

8/12: Arnhem!

Afbeeldingsresultaat voor gelderland

Ik ben vaker in Nijmegen geweest, maar nog niet zo vaak in Arnhem. Wat opviel, waren de mooie 3D-kunstwerken op straat, en de trolleybussen.

Oké, eerst nog even ontbijten. Het was niet zo druk in de stad, waarschijnlijk omdat mensen dachten dat het ging regenen, maar we hebben helemaal geen spatje gevoeld! Lekker een ontbijt/lunch (brunch) gehad bij de Hema en daarna zijn we de stad doorgelopen.

Helaas werd er veel verbouwd, lagen veel straten open en stond de Eusebiuskerk in de steigers. Goede reden om een keer terug te gaan!

We hebben een rondje door de hele binnenstad gelopen, door het parkje met de mooie fonteintjes op de Jansbinnensingel, en daarna nog lekker wat gedronken bij Stan&co.

Wauw, dit was nummer 8 alweer. We hebben echt al enorm veel gezien! Volgende week, voordat we op vakantie gaan is nummer 9 aan de beurt! Stay tuned 🙂

Groetjes en een dikke x!

– Lianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s