Ik ga het bloggen maar weer eens oppakken!

IMG_3938-2
Foto gemaakt door Romy van Vaker Vrolijk

Volgens mij heb ik, in de tijd dat ik blog, nog nooit zolang niet geblogd. Zeker 1,5 maand niet meer. Want: Reis naar Amerika natuurlijk!

Voor de reis naar Amerika komen nog aparte blogs over. We moeten namelijk nog een hele bende foto’s uitzoeken. We hebben er wel meer dan 3000 gemaakt (!) wat ‘we moeten natuurlijk de mooiste uitzoeken om te publiceren’ betekent.

Maar even een klein tipje van de sluier: hoe was Amerika?

Ontzettend geweldig, gaaf, mooi, ongelofelijk! Wauw, wat hebben we veel gezien. Alles is zo groots en overweldigend. We hebben zoveel gedaan en zoveel gezien, het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Toch ga ik het binnenkort proberen, met een serie blogjes per stad 🙂 Ook komt er een shopblog online, met de leukste dingen die ik in Amerika gekocht heb! Dus stay tuned 😉

Wat is er verder in mijn leven gebeurd?

Ik ben verhuisd, maar daar had ik al over verteld. Eind augustus heb ik Eindhoven verlaten en ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Eerst natuurlijk onze reis, waar ik binnenkort meer over vertel.

Daarna was ik een beetje mijn ritme kwijt. Ik was net terug, had een jetlag, niet echt een woning en geen baan, dus geen dagplanning. Ik was een beetje het overzicht van mijn bestaan kwijt. Vandaar dat er helemaal niks van het bloggen meer terecht was gekomen.

Dat kan ik nu langzaam weer op gaan bouwen, want: Sinds gisteren wonen Stefan en ik dan eindelijk samen!

Gisteren hebben we de sleutel gekregen van het appartement waar we tijdelijk (voor een halfjaar) in kunnen. We hebben al wat dingetjes verhuisd en vandaag is eigenlijk officieel onze eerste dag samen 🙂 Ik heb enorm veel zin in ons nieuwe avontuur! We wonen nu in Castricum. Het is een leuk plaatsje wat ook nog eens vlakbij zee ligt. Ik denk eerlijk gezegd dat we ons hier wel thuis kunnen voelen!

Waarom het bloggen er nog meer bij in is geschoten: ik was natuurlijk ook op zoek naar een nieuwe baan. Ik blijf wel op zoek, maar ik heb voor intussen wel al iets gevonden. Ik zit bij een uitzendbureau waar ik weer in verschillende plekken in de thuiszorg kan gaan werken. Voor nu is het prima, maar toch blijf ik wel op zoek tot ik iets gevonden heb wat ik wat leuker vind om te gaan doen.

Ook wil ik het schrijven weer op gaan pakken. Ik moet mijn manuscript nog helemaal verbeteren, ik ga vanaf morgen een nieuw project beginnen vanwege NaNoWriMo en ik ga proberen om wat redigeerklussen bij verschillende uitgeverijen binnen te halen, zodat ik er over een tijdje hopelijk mijn vaste baan van kan maken. Want schrijven, dat is toch wat ik het liefste zou doen. Al zal er voor nu toch brood op de plank moeten komen, het is in ieder geval een begin 😉

Dus je ziet, er is veel gebeurd, en er gaan nog veel leuke dingen gebeuren. Eerst maar even wennen in ons nieuwe stulpje, wennen aan mijn nieuwe werk en het bloggen/schrijfwerk weer oppakken. Dit keer blijf ik in ieder geval niet zolang meer weg!

Groetjes en een dikke x!

– Lianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s